Tiilenkantajat 2/2018: Kesä ja kärpäset, eli Florasta terassille ja sieltä kuntoilemaan.

Heipä vaan, se olisi pian kesä ja terassikausikin avattu! Teviksellä on tarjolla jälleen kesätorstaisin ilmaista musisiointia kansalaisille. Saimme TVO:n ystäviltä avoimesti sosiaalisessa mediassa pyytämiämme artistiehdotuksia  yllin kyllin, suuret kiitokset siitä. Käymme vielä läpi potentiaalisimmat kandidaadit kesän ohjelmistoa silmällä pitäen. Viikonloppukeikat jatkuvat normaalisti lähes koko kesän ajan, mutta muuten kesä on tavalliseen tapaan pikkuisen hiljaisempaa tapahtumarintamalla.

Myös Floran päivän matka 12.5 saatiin lopulta useamman haasteen jälkeen toteutettua kunnialla vaihtoehtoisena matkana Högsåran saarelle. Seurueemme matkasi viimehetken kulkuvälinesäädön jälkeen kohti Kemiönsaaren lossipaikkaa keltaisella Föli-bussilla, iso peukku kuskillemme ja bussifirmalle tästä kompromissista. Itse päivä Högsåran saarella kului rattoisasti rannalla istuskellen, virvokkeita nauttien ja grillaillessa. Jokunen masokisti myös uskalti pulahtaa vielä sangen hyisessä merivedessä, vaikka hellettä pukkasikin sinä päivänä parin kesän edestä.

Kesästä puheen ollen opiskelijat viettävät (pian) ansaittua kesälomaa, joka menee tosin useimmilla (toivon mukaan) töiden parissa tai vaihtoehtoisesti (ja valitettavasti) kesäopintojen ja pennien laskemisen parissa. Mikäli koet itsesi, olit sitten opiskelija tai et, toimettomaksi, niin osakunnallemme olisi tarvetta satunnaisille apukäsille näin kesän häppeningien parissa, mistä ilmoittelemme vielä lähiaikoina. Kesähessuilu Teviksellä on rattoisaa ja iso apu vakkareille. Toisaalta, jos koet Turkulaisen opiskelija- ja keikkakulttuurin vaalimisen itsellesi tärkeäksi ja konkreettinen tekeminen kiinnostelisi enemmänkin jo nyt, niin ota yhteyttä tai saavu paikan päälle niin jubaillaan asiasta: apukäsille ja jopa mahdollisesti uusille hallituslaisille on aina tarvetta. Esiinnymme myös jo tulevaa syksyä silmälläpitäen edustamassa erilaisissa uusien opiskelijoiden tapahtumissa viime- ja toissavuoden tavoin.

Lopuksi todettakoon, että heinäkuussa Teviksen olisi tarkoitus järjestää parin vuoden jälkeen taas leikkimielinen urheiluhassuttelu, jossa ylimääräistä nestetankkausta ei ole kielletty. Ilmoittelemme kesäkuun kuluessa tapahtuman tarkemmista spekseistä, mutta toivomme tälle kikkailulle osanottajia niin opiskelijoiden, keikkakansan kuin muiden satunnaisten TVO-hengailijoiden parista. Fair play – kaikki pelaa.

Turun yliopiston Varsinaissuomalaisen Osakunnan väki haluaa vielä toivottaa kaikille TVO:n ystäville hyvää kesää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s