Kutsu seniorijuhliin 18.11.

KUTSU
Tervetuloa Turun yliopiston Varsinaissuomalaisen Osakunnan Seniorijuhlaan lauantaina 18.11.2017 kello 18.00 alkaen. Juhlaa vietetään perinteikkäästi osakunnan tiloissa, osoitteessa Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku.
TVO:n Seniorijuhla on toinen vuosittaisista akateemisista pöytäjuhlista, joita osakunnassa vietetään. Asiaankuuluvan pönötyksen ohella juhlassa on tarkoitus… no, juhlia. Nimestä huolimatta Seniorijuhlaan ovat tervetulleita kaikki osakuntalaiset, iästä tai muustakaan määreestä piittaamatta. Tarkoitus on juhlistaa osakunnan olemassaoloa ja pitkää historiaa ja luoda kytköksiä eri sukupolvien välille. Uusille osakuntalaisille juhla on oiva tilaisuus tutustua TVO:n perinteisiin ja tietysti jo valmistuneisiin senioreihin, jotka puolestaan pääsevät kuulemaan ja näkemään mitä osakuntaelämä TVO:lla on tänä päivänä.
Yksi Seniorijuhlan vakiintuneista perinteistä on juhlaillallisen sisältö. Lihansyöjille juhlaillallinen koostuu riistakäristyksestä perunamuusin ja puolukkasurvoksen kera. Kasvissyöjille on tarjolla vegaaninen illallisvaihtoehto. Kuten akateemisten pöytäjuhlien perinteeseen kuuluu, ruokailun lomassa lauletaan luonnollisesti juomalauluja. Seniorijuhlassa kuullaan aina myös osakuntalaisten puheenvuoroja ja kaikenlaiset muistelot ja esitykset ovatkin erittäin tervetulleita. Spontaanit itsensä ilmaisemiset ovat ehdottomasti suotavia, mutta jos haluat varata puheenvuoron, voit ilmoittaa emännälle etukäteen.
Pönötysosion jälkeen illanvietto jatkuu klo 22-02 osakunnassa tanssin, musiikin ja kaikenlaisen vapaan hauskanpidon ja sekoilun merkeissä. Esiintymässä ovat
Death by Snoo Snoo [punk]

Severi Peura & Selvänäkijät [folk/rock]

Vaimo & Lapset [folk]
Osallistumismaksu on osakunnan opiskelijajäsenille (cives ja socii) 25 euroa (alkoholiton 20 euroa) ja osakunnan senioreille sekä kannatusjäsenille 35 euroa (alkoholiton 30 euroa) sisältäen juhlaillallisen ohjelmineen. Pyydämme suorittamaan maksun etukäteen osakunnan tilille FI57 5711 1310 0012 57.
Pelkille jatkoille osallistuminen kustantaa 4 € (2017 jäsenkortilla ilmaiseksi sisään).
Ilmoittauduthan juhlaan viimeistään 12.11.2017.

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä menuvaihtoehto ja mahdolliset erityisruokavaliot.

Ilmoittautua voi sähköpostitse osoitteeseen tvoemanta@gmail.com.
Huomioithan, että osakuntatila on savuton ja tilassa on A-oikeudet.
Juhlat jatkuvat sunnuntaina 19.11. perinteisellä sillissaunomisella osakuntatilan yläkerrassa. Saunatilat eivät ole anniskelualuetta, ja baari on sunnuntaina kiinni.
Pukeutumisohje: Tumma puku, akateemiset kunniamerkit, mytsi
Lähteet: perimätieto, civis Mikko Salminen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s