Flooran päivän risteily 13.5.2017

Flooran päivän risteily

Monta punakeltaista menijää on lastattu laivaan vuosien varrella, ja miksipä ei myös armon vuonna 2017? Vesibussi M/S Aavatar nostaa ankkurinsa lauantaina 13.5.2017 aamupäivällä jokirannasta. Avatar hilaa itsensä ja merenkävijät Vepsän saarelle, jossa yhdessä tuumin tai omia aikojaan voi grillailla, pulahtaa meressä, käyskennellä ulkoilualueella kevään merkkejä bongaillen tai vain piknik-eväitään riemastuneena nauttien. Mukaan varataan myös potkupalloa sun muuta ajanvietettä aktiivisimmille retkeilijöille. Risteilyllä osakuntalainen vetää päähänsä mytsin ja värit perinteiseen tyyliin; muut voivat tyytyä ylioppilaslakkiin sellaisen omistaessaan. Povariin on syytä sujauttaa grillattavaa ja juotavaa runsain mitoin, sillä saaren palvelut eivät ole vielä risteilyn aikaan avoinna.

Mistä moinen?

Flooran päivän juhlinta on alkujaan ylioppilaspiireissä Maamme -laulun kantaesityksen vuosijuhla. Kyseinen veisu kajautetaan ilmoille aluksen kyydissä, samoin vanha kunnon Varsinaissuomalaisten laulu.

Turun yliopiston Varsinaissuomalainen Osakunta on tiettävästi ainut perinnettä ylläpitävä taho Turun akateemisessa maailmassa. Päivänä on ollut tapana suunnata lukukauden päätteenkin kunniaksi ulkoilemaan luontokohteeseen, viime vuosina vakiintuneesti risteillen omalla aluksella Vepsän ulkoilualueelle. Mennä vuosien merenkävijät ovat ihastuneet juurikin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin keskellä maailman idyllisintä saaristoa. Yhteysalukset eivät vielä kulje toukokuun 13., joten risteilyyn osallistumalla pääset ulkoilualueelle ihailemaan omissa oloissa ja rauhallisessa tunnelmassa.

Kuinka pääsen mukaan?

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen tvotaho@gmail.com ja maksamalla viitettä 7977 käyttäen osallistumismaksun tilille FI57 5711 1310 0012 57. Reissulla on hintaa tavalliselle kuolevaiselle 30 euroa ja vaivaiset 25 euroa punakeltaista jäsenkorttia 2017 vilauttamalla. Ilmottautua tulee 1.5. mennessä lähettämällä sähköpostia ja suorittamalla maksun yhdistyksen tilille.

Risteily toteutetaan, mikäli ilmottautuneita ja maksaneita osallistujia on riittävästi. Risteilyn peruuntuessa on mahdollista saada osallistumismaksunsa takaisin rahana tai menopaluulippuna vaihtoehtoiselle Flooranpäivän maakuntaretkelle luonnon helmaan piknik- ja saunamahdollisuuksien äärelle.

Esteettömyys

Tilaisuus on avoin niin osakunnan jäsenille kuin vieraillensakin. Vepsän ulkoilualueesta huolehtii Turun kaupunki, jolta voi tiediustella lisää esteettömyyskysymyksistä.

https://www.turku.fi/vapaa-aika/puistot-ja-ulkoilualueet/merellinen-turku/vepsa

Jäseneksi liittyminen ja kuluvan vuoden jäsenetujen lunastaminen, eli miten säästän 5 € osallistumismaksussa?

Uusiaksesi jäsenetusi tai liittyäksesi jäseneksi, vieraile osoitteessa
http://tvo.utu.fi/jasen.php

Kysymyksiä?
tvo@utu.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s