TEVIKSEN KIRJAKERHO ESITTÄÄ JÄLLEEN: VICTORIAN CONDOM PARTY

victorian condom party flyer

24.01 järjestettävään spoken word –tapahtumaan on valittu teemoiltaan viktoriaanisia ja ruumiillisia runoja, proosaa ja näytelmäkirjallisuutta.

Fin de sieclén aikalaiskirjallisuudesta lausutaan valikoituja kohtauksia August Strindbergin näytelmistä Neiti Julie ja Uninäytelmä. Telenyn kirjoittajaksi epäillään Oscar Wildea, ja tästä pornografisesta romaanista kuullaan kenties poskia punastuttavia otteita.

Tapahtumassa luetaan myös turkulaisten nykykirjoittajien tuotoksia. Tilaisuuteen on valittu Mari Säisän runoja ja Artemis Kelosaaren novelleja.

Äiti tuuppasi Mari Säisän sanataiteeseen, jotta villi lapsi voisi purkaa energiansa johonkin. Siitä lähtien tämä villikko on purkanut olotilansa kirjoittamiseen. Tapahtumassa kuullaan hänen vanhempaa tuotantoaan vuosilta 2004 – 2007. Tutustu Mariin osoitteessa www.seregi.org

Artemis Kelosaari, melkein valmis FM, kirjoittaa groteskeja ja provokatiivisia monen lajin tekstejä lähes minne tahansa. Osoitteesta artemiskelosaari.blogspot.com löytyy näitä kirjoituksia in English, ynnä muuta sodankäyntiä arkipäivää vastaan.

Mainokset

One response to “TEVIKSEN KIRJAKERHO ESITTÄÄ JÄLLEEN: VICTORIAN CONDOM PARTY

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s