Floran-päivän risteily

floora
Jälleen koittaa Kukan-päivä, ja on aika risteillä Vepsään! Lauantaina 11.5. klo 11.00 irroitetaan M/S Janinan köydet ja lähdetään puksuttelemaan Airistolle. Päivän aikana riemukasta yhdessäoloa, grillailua, huikeita maiseima, raikasta saaristoilmaa, uskaliaita uimareita ja muuta iloista seuraa ja meininkiä. Kohti jatkoja lähdetään klo 18.

Vepsä on erinomainen piknik-paikka, jossa viihtyy helposti koko perhe. Evästä kannattaa varata mukaan reilusti, sillä meri-ilmasto tunnetusti janottaa ja nälättää. Myös vaatetuksessa on syytä huomioida saariston vaihtelevat sääolot, vaikka yleensähän merellä iloitaan auringossa, kun maissa masennutaan sateessa. Saarella on käytössä kaksi grillikatosta, uimaranta (valitettavasti ilman saunaa) ja isoja nurmikenttiä, joilla voi vaikkapa pelata futista tai heitellä frisbeetä. Vepsän luonto on monimuotoista, ja 27 metriä korkealta kalliolta on erinomaiset näköalat saaristoon. Saari on myös sen verran iso, että ilolientä nauttiva nuoriso ja lapsiperheet mahtuvat sulassa sovussa harrastamaan.

Reissu kustantaa aikuisilta 20€, lapsilta puolet siitä. Omat grilliherkut ja juomat mukaan, osakuntalainen saa ottaa myös mytsin ja väriä kantamaton ylioppilaslätsän. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla TVO:n tilille FI57 5711 1310 0012 57, viestiksi Flora 2013 ja oma nimi, maanantaihin 6.5. mennessä.
Lähtö Läntinen rantakatu 37:n edestä. Laivaliikenteen lamauttavan syysmyrskyn (sadetta ei siis lasketa) sattuessa pidätetään oikeus reissun peruuntumiseen.
Mahdolliset muut tiedustelut ja kysymykset osoitteseen tvo at utu piste fi,  tai Palstalle (http://tyyala.utu.fi/tvo/board/viewtopic.php?t=4720). Teknisiä tietoja kaipaaville luettavaa:http://www.vesibussi.com/M_S_Janina.html

Tervetuloa mukaan perinteiselle ja iloiselle saaristoretkelle!

P. S. Maamme-laulun kantaesityksestä tulee kuluneeksi 165 vuotta, kertaa sanat, jos et muista sitä aikaa enää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s